< >

Berhampiran: ,
, ,

Tel/Wsp:

, , , , , , , ,
, , , ,
Facebook:

Ditaja Oleh

, , , ,

ONLINE / ATAS TALIAN

KAEDAH BELI-BELAH MASA DEPAN

LIVE

Live Video - AKAN DATANG !

Siaran Video Langsung dari

Ini Ditaja Oleh

, , ,

Buyey.Net - PENGANJUR ATAS TALIAN / ONLINE | KAEDAH MEMBELI-BELAH MASA DEPAN | PEMASARAN DIGITAL BERSEPADU | PLATFOM DIREKTORI SETEMPAT / TEMPATAN, ,

Scan dan share
ke Whatsapp

Whatsapp Pesanan:
:
:
:
:Latarbelakang   

   

   Nama :
Pengusaha :

Whatsapp :

Lokasi Perniagaan:

,
,
,

Industri/Bidang :
Jenis :
Aktiviti :

Produk :Radius Penghantaran : km
Peta Lokasi:Mohon Sumbangan

Oleh kerana Program ini melakukan inisiatif langganan secara percuma, tetapi hakikat sebenarnya tiada yang percuma pada kehidupan moden ini. Malahan organisasi seperti kami, tidak terkecuali daripada memerlukan pelbagai sumber berteknologi tinggi bagi memastikan kecekapan dan kelangsungan perniagaan.

Maka dengan ini adalah berpatutan sekiranya pihak kami memohon sumbangan ikhlas. Tidak mengapa kepada peniaga yang baru memulakan perniagaan, tetapi kepada peniaga yang telah mendapat manafaat dari khidmat kami disarankan agar memberikan sedikit sebanyak sumbangan seikhlas hati agar kami dapat meneruskan khidmat kepada peniaga lain, yang berhadapan pelbagai kesukaran ketika memulakan perniagaan.

Justru dengan sumbangan anda juga akan dapat meningkatkan sosio ekonomi umat dan tanah air.

Sekian, terimakasih.

Selamat Maju Jaya dan Berjaya!.Hantar Sumbangan

Nota

Paparan laman web atas inisiatif kami ini adalah hasil daripada pendafaran percuma yang telah dilakukan oleh peniaga melalui Borang online di , bagi tempoh promosi sahaja. Ianya terhad sehingga pihak kami tidak lagi menerima pembangunan secara percuma di masa akan datang. Pihak kami berhak untuk menghentikan perkhidmatan percuma ini pada bila-bila masa.

Adalah disarankan agar anda melanggan pakej berbayar iaitu dengan yuran hanya RM99 untuk tahun pertama dan tahun berikutnya hanya RM20, pula di bayar pada tahun hadapan. Paparan Tajaan dan nota pada laman ini akan dikeluarkan dan anda akan lebih dioptimasi oleh kami dapat meningkatkan rangkuman Pemasaran Digital termasuk Search Engine Optimization (SEO)". Sila langgan kami dengan tekan butang Daftar dibawah:.


Langgan


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Copyright © 2013 All Rights Reserved

Design by W3Layouts